arganolie olijvenzeeparganolie olijvenzeep

Olijfzeep met Arganolie en Eucalyptus

 8,95

DE WONDEREN VAN OLIJFZEEP MÉT EUCALYPTUS
Weet je soms ook niet wat je nou aan moet met je gevoelige huid? Word je ook gek van alle zogenaamde wondermiddeltjes die er bestaan. Zit je met je handen in je haar en geef je het op?

Met een pot vloeibare olijfzeep van Atlas Argan Company blijft de zeep zijn waarde behouden, hoe handig is dat?!
Maar wat doet deze zeep nou met je huid? Olijfzeep houdt de huid zacht en veerkrachtig, en wordt voornamelijk gebruikt bij een (over)gevoelige, beschadigde of geïnfecteerde huid.

Olijfzeep helpt bij oorzaken als:

-eczeem/psoriasis/acne/puistjes
-droge huid/kloven/jeuk
-roos/vet haar
-wondjes
-haaruitval
-slechthelende wondjes

Eucalyptus heeft ook zo zijn eigen voordelen namelijk:  natuurlijke pijnbestrijderstimuleren van het immuunsysteemverkoelend en verfrissend/natuurlijk pesticide  en antibacteriële eigenschappen

Naast dat de zeep onwijs goed is voor de huid is het ook nog eens handig en goed voor de hoofdhuid.Wist je dat…. Olijfzeep bekend staat om zijn hoge vitamine E gehalte?! EN omdat het 100% natuurlijk is, is het ook milieuvriendelijk. Onze producten zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfate).

HOE TE GEBRUIKEN?
Onze olijfzeep is dagelijks te gebruiken als douchegel.
Het zal je huid goed reinigen, maar ook je huid herstellen wanneer deze (over) gevoelig is bijv bij eczeem of acne. Bij gebruik van commerciële douchegel merken waar dus SLS in zit zal de natuurlijke huidlaag worden beschadigd met uitdrogen en jeuk vaak als gevolg.
Om je huid goed te verzorgen is het belangrijk om goede producten te gebruiken dit vergt soms iets meer aandacht om je erin te verdiepen.

Verkrijgbaar in Naturel en Eucalyptus.

Uitverkocht