Cosmetische arganolie 50ml in glas

 19,95

Atlas Argan Company biedt een biologische verzorgingslijn met producten van 100% pure arganolie. Pure arganolie is multifunctioneel voor de persoonlijke verzorging. De olie herstelt, voedt en beschermt de huid en bevat alles wat jij nodig hebt voor een stralende huid!

Beschrijving

‘Atlas Arganolie: De weldadige verzorging voor jouw huid’

Atlas Argan Company biedt een biologische verzorgingslijn met producten van 100% pure arganolie. Pure arganolie is multifunctioneel voor de persoonlijke verzorging. De olie herstelt, voedt en beschermt de huid en bevat alles wat jij nodig hebt voor een stralende huid!

De beste zaden

Arganolie wordt gemaakt van de zaden van de Argan-boom, die uitsluitend groeit in het Sous-gebied in zuidwest Marokko. De boom geeft om het jaar vruchten. De noten worden met de hand en twee stenen gespleten. Dit arbeidsintensieve proces is machinaal nog niet mogelijk. Atlas Argan Company selecteert alleen de beste zaden en perst hier in Nederland zelf arganolie van.

 

Een gezonde en jonge huid

Arganolie bevat een hoge concentratie vetzuren, die een beschermende laag op de huid vormen. De olie zit bomvol antioxidanten en natuurlijke bouwstoffen voor je cellen. Deze bestanddelen herstellen de huid, houden de huid gehydrateerd en soepel en beschermen de huid tegen droogte, kou en andere invloeden van buitenaf. De arganolie bestaat voor 80% uit vitamine E, wat de celvernieuwing bevordert. Het proces gaat fijne lijntjes, rimpels en littekens tegen, uw huid gaat er jonger uitziet.

Over Atlas Argan Company

Eerste hulp bij huidproblemen

De 100% pure arganolie van Atlas Argan Company is de natuurlijke oplossing voor alle huidproblemen. De olie werkt goed bij acne, eczeem en psoriasis. De jeuk neemt af, rode plekken verdwijnen en de huid word zachter. De hoge concentratie vitamine E werkt van nature desinfecterend en bacterie- werend en verhoogt de weerstand van je huid.

Atlas Argan Company biedt een biologische verzorgingslijn met producten van 100% pure arganolie. Wij geloven dat kwalitatief hoogwaardige arganolie voor iedereen toegankelijk moet zijn.
Atlas Argan Company perst haar 100% pure arganolie volgens geheel eigen methode en is de enige producent van arganolie buiten Marokko. Door de olie zelf te persen, kan Atlas Argan Company de hoogwaardige kwaliteit die zij nastreven gegarandeerd waarborgen.
De producten zijn online verkrijgbaar en in de winkel in Leiden, waar je terecht kunt voor persoonlijk advies.

 

Cosmetische Arganolie in haar puurste vorm. Onze flessen zijn van Italiaans design en makkelijk doseerbaar.

 

MADE IN HOLLAND

Bestellingen vanaf 50,- gratis bezorgd, anders 4,95 verzendkosten.

Extra informatie

Hoeveelheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.