Kleimasker met Arganolie

Kleimasker met ArganolieComing soon!

Ons kleimasker met Arganolie is een weldaad voor het gezicht. Het zorgt voor een diepe reiniging van de poriën, het verzacht en beschermt de huid van binnen- en buitenaf. En de vele antioxidanten, vitamine E, en caroteen die natuurlijk in de Arganolie zitten, hebben ook nog eens een verjongend effect.

Je gezicht zal als herboren voelen en een frisse gloed uitstralen!

Het kleimasker met Arganolie is 100% natuurlijk en biologisch. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, zorgen wij dat we alleen de beste ingrediënten inkopen. Eveneens wordt het kleimasker, net als al onze andere producten, door ons zelf, hier in Nederland, geproduceerd. Dit houdt in dat onze producten altijd vrij zijn van niet natuurlijke toevoegingsmiddelen als parabenen en siliconen.

Gebruik het kleimasker met Arganolie eenmaal in de week om de huid een opfrisser en een boost te geven en ervaar zelf hoe de Arganolie de huid volledig intrekt en van binnenuit verder werkt.

Combineer het kleimasker met onze olijfzeep en de pure cosmetische Arganolie en je hebt een ideaal en compleet verzorgingspakket die het ook nog eens goed doet als cadeau!