Cosmetische Arganolie

Cosmetische ArganolieArganolie wordt natuurlijk niet voor niets ‘ Het Marokkaanse goud’ genoemd. Deze lichte olie met een lichte, nootachtige geur trekt snel in en doet dan zowel van binnen- als buitenaf zijn werk! De cosmetische Arganolie van Atlas Argan is 100% puur en van zeldzame kwaliteit. Dit komt doordat wij onze jarenlange ervaring gecombineerd hebben met de inkoop van alleen de beste Arganzaden.

Daarnaast persen wij onze olie zelf zodat wij kunnen garanderen dat de olie niet vermengt is met andere oliën en deze van de hoogst haalbare zuiverheid is.
De cosmetische Arganolie van Atlas Argan heeft talloze voordelen, we hebben er hier een paar op een rijtje gezet voor je:

 • Het versterkt het haar en doet het glanzen
  Gebruik een paar druppels als serum in de punten van je haar of voeg wat toe aan een shampoo en je haar zal gevoed worden, beschermt zijn en gehydrateerd zijn.
 • Het beschermt en hydrateert de huid
  Het oliezuur in Arganolie zorgt er voor dat er een beschermend laagje op de huid wordt achtergelaten die uitdroging voorkomt.
 • Het heeft een verjongend effect op de huid
  De antioxidanten, vitamine E en carotenen zorgen er voor dat je minder snel rimpels krijgt en de celvernieuwing versneld wordt.
 • Het vermindert acne, eczeem en psoriasis
  Ook de extra gevoelige huid heeft baat bij Arganolie omdat het ontstekingssymptomen vermindert. Let vooral bij een vette huid goed op de dosering: een paar druppels is vaak meer dan zat!
 • Het gaat haaruitval tegen
  Wanneer Arganolie in de hoofdhuid gemasseerd wordt, zal het de doorbloeding stimuleren en de hoofdhuid weer gezond maken. Daarnaast beschermt de vitamine E het haar van binnenuit wat haaruitval vermindert.
 • Het vermindert littekens
  De triterpenen en vitamine E in Arganolie helpen bij het herstellen van beschadigd weefsel wat het bij uitstek een goed product maakt om bijvoorbeeld na zwangerschap striae te verminderen.
 • Het is een natuurlijke babyolie
  Omdat het een 100% natuurlijk en hypoallergeen product is, is het ideaal voor baby’s. Het werkt kalmerend en verzachtend bij luieruitslag en het helpt zelfs bij berg.

Tip:
Voeg wat van onze rozenwater toe aan je cosmetische Arganolie voor een heerlijke zoete geur!