Ambachtelijke Amlou met amandel

Ambachtelijke Amlou ArganolieAmlou is een zoete notenpasta van licht geroosterde amandelen, Arganolie en honing. Een heerlijke, typische Marokkaanse delicatesse.

Amlou is van nature glutenvrij, 100% natuurlijk, biologisch en zit vol met Vitamine E. Ook biedt het natuurlijk de vele andere voordelen die Arganolie biedt. Zo helpt het de cholesterol verlagen, en werkt het ontstekingsonderdrukkend.

Daarnaast zorgen wij er voor dat we alleen de beste, en meest organisch verantwoorde ingrediënten gebruiken; dit maakt dat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

De Amlou van Atlas Argan wordt hier in Nederland traditioneel gemaakt door de noten te malen met stenen. Ook is onze Amlou net even iets fijner dan degene die je in Marokko vindt…gewoon, omdat dat lekkerder is!

Gebruik het heerlijk als dip voor toast, op brood bij het ontbijt, maar ook over pannenkoeken, havermout of in de yoghurt. Vervang de pindakaas door deze heerlijke notenpasta bij je ontbijt of neem het mee als verrassende smaakmaker bij een picknick of barbecue in het park.

Zorg ervoor dat je jouw pot op een droge en koele plaats, bijvoorbeeld in de koelkast, zet zodat het lekker lang vers blijft. Omdat er geen onnatuurlijke conserveermiddelen zijn toegevoegd kan het zijn dat de olie komt bovendrijven. Dit is hoe het hoort! Gewoon even roeren en weer verder genieten!

Wij bieden naast de traditionele Amlou nu ook een speciale versie met Cacao!